مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی | acceptance | 2486

محقق گرامی سلام و عرض ادب. دریافت فایل تخصصی مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی از فروشگاه فایل برتر | این فایل در دسته بندی صنایع غذایی قرار دارد | امیدوارم این فایل مورد رضایت شما باشدش. موفق و موید باشید. بعضی از سایت ها بدون ارائه توضیحات مناسب از فایل مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی، آن را به فروش می رسانند. درحالیکه ما توضیحات کامل را برای شما آوردیم که همگی در ادامه مطلب قابل مشاهده هستند.

‫ ‫ ‫ ‫ مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی ‬ ‫کند‪« .‬اسلحه داری؟» مأمور امنیتی مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی می‌گوید نه‪.‬‬ ‫«عیبی ندارد‪ .‬همین‌جا بمان‪».‬‬ مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی ‫پچ‌پچ می‌کنند‪ .‬به مدیر دستور می‌دهند مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی در بزند‪ ،‬درحالی‌که آن سه نفر‬ مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی ‫ــ سا ُوی‪ ،‬پلیس و مأمور مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی امنیتی ــ به دیوار کناری چسبیده‌اند‪

مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

ارتباط با ما

... دانلود ...

عنوان محصول: مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

*مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی*

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه كل تولید شیر را در یك كارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراك حتی مقدار كمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یك سال در یك شركت تولید لبنی خواهد شد .

در بسیاری از كارخانه جات تولید مواد لبنی یك نرم فزار برای بالانس كردن سهمیه غذایی استفاده می شود كه در آن از تكنیك برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یك خوراك جدید در سهمة غذایی به كار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یك تصمیم سریع و درست بدون آن ممكن نیست .

منظور از این راهنمایی كه روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره 4 روش كه شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یكسان سازی محصول بحث خواهیم كرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یك برگه گسترده كه این روشها از آن استفاده می كنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شركت N M S U به وسیله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنیات با شماره ( 646 – 6454 ) – ( 505 ).

چه اطلاعاتی لازم است ؟

برای گرفتن یك تصمیم مناسب درباره خری یك خوراك ، اطلاعاتی درباره خوراك لازم است . تجزیه آزمایشگاهی خوراك شامل ماده خشك ، پروتوئین خام ( C P ) و فیبر { مجموع مواد غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبكه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } و پیش بینی انرژی مورد نیاز را شامل میشود .

باید به خاطر داشته باشیم كه انرژی { مجموع ما غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبكه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } در آزمایشگاه اندازه گیری نشده اند اما حجم فیبر حساب شده است .

آزمایشگاه از معادلات متفاوتی برای پیش بینی انرژی از فیبر ، به خصوص برای علوفه ها استفاده می كند . به این دلیل اگر شما علوفه خریداری كنید منبع انرژی پیش بینی شده ای را ملاحظه خواهید كرد . همچنین با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذی مورد نیاز احشام ) در سال 1989 استفاده كنید ، كه اغلب حجم ماده مغذی در تنوع تغذیه قابل ملاحظه است . برای شركتهای لبنیاتی تغذیه بر اساس یك مبنا خشك بحرانی است . بسیاری از خوراك اولیه تولید لبنیات مخصوصا علوفه تازه شامل 50 در صد آب است.

تجزیه آزمایشگاهی ، به طور كلی یك منحنی مخصوص نمایش مواد غذایی بر اساس مواد خشك تهیه می كند ، تمركز موئاد غذایی مانند : پروتوئین خام ، NET TDN یا مواد معدنی بر مبنای مواد غذایی خورانده شده تعیین می گردند.

تقسیم مواد خشك بر حسب درصد اجزا تمركز بر این مبنای خشك را به دست می دهد :

درصد مبنای خشك = درصد مواد خشك / درصد اجزای مبنای خشك

برای مثال : فرض كنید یك ماده غذایی شامل 40% ماده خشك و 8% پروتوئین خام بر مبنای مواد غذایی خورانده شده باشد .

روی یك مبنای خشك 20% = 40 % / 8 %

برای بر گرداندن پوندهای ماد غذایی تغذیه شده به پیوندهای مواد خشك ، ضرب ساده تعداد پیوندهای مواد غذایی تغذیه شده در درصد مواد خشك :

مقدار مواد خشك = درصد مواد خشك × مقدار مواد تغذیه شده

برای مثال چند پیوند مواد خشك در 1000 پوند مواد تغذیه شده از غله در 35 درصد مواد خشك وجود دارد ؟

مقدار ماده خشك 350 = 35 % × 1000

روش هزینه تغذیه با ماده مغذی با ماده مغذی :

این یك روش ساده راحت برای حساب كردن در صد هزینه پروتین ، انرژی فیبر و یا سایر اجزای یك ماده خوراكی می باشد . بیشتر خوراكی ها برای تامین یا انرژی خریداری می شوند . هزینه هر پوند از پروتئین خام و هزینه هر مگاكالری ( MCAL ) از NEL به طور كلی مفید است . در جدل مثال هایی از انواع خوراكی ها و در صد هزینه ماده مغذی وجود دارند .

👇محصولات مشابه با مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی👇

دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص مقاله درباره طراحی شاخص های ارزیابی اقتصادی مقاله درباره استفاده از DIS برای مربوط كردن شبیه سازی و متحرك سازی در simulink و VRML کتاب مواد غذایی مضر برای سلامتی پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی (به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال) مقاله چگونگی نگه داری مواد غذایی مقاله در مورد اهمیت و نگه داری مواد غذایی دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی

👇محصولات تصادفی👇

دانلود پاورپوینت PHC بررسی میزان امید به آینده شغلی دانشجویان دانشگاه پیام نور بروز، اعتلا و سقوط تمدن ها و فرهنگ ها از دیدگاه اسلام تحقیق تاریخچه ریاضیات در چین پرتکل های مسیریابی و درجه مشارکت نودها در مسیریابی چگونه توانستم نظم دانش آموزان پایه اول را تقویت كرده و بهبود بخشم ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت P/E جهت تعیین قیمت سهام شرکت های صنایع غذایی و دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران فصل دوم مرور ادبیات پژوهش کیفیت خدمات درک شده (آموزشگاه ها دانشگاه ها) مبانی نظری توفیق در تجارت پرسشنامه کانو فازی به منظور طبقه بندی مؤلفه ها گزارش کارآموزی بررسی دستگاه کمبینات مقاله بررسی اهمیت کنترل داخلی سازمانها پرسشنامه بیش فعالی کودکان 47 سوالی پرسشنامه سازگاری شغلی دیویس و لافكوایست "برای معلمان" دانلود تحقیق لرزش گیر 15ص

👇کلمات کلیدی👇

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی;شیرسازی;مواد اولیه غذایی;ارزیابی اقتصادی;هزینه تولید شیر;کارخانجات تولید مواد لبنی;مواد لبنی;هزینه تغذیه مواد مغذی;شبكه انرژی برای تولید شیر;روی یك مبنای خشك;روش هزینه تغذیه با ماده مغذی با ماده مغذی;دانلود;دانلود مقاله;دانلود تحقیق;دانلود پایان نامه