پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره | acceptance | 6116

محقق گرامی سلام و عرض ادب. دریافت فایل تخصصی پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره از فروشگاه فایل برتر | این فایل در دسته بندی صنایع غذایی قرار دارد | امیدوارم این فایل مورد رضایت شما باشدش. موفق و موید باشید. بعضی از سایت ها بدون ارائه توضیحات مناسب از فایل پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره، آن را به فروش می رسانند. درحالیکه ما توضیحات کامل را برای شما آوردیم که همگی در ادامه مطلب قابل مشاهده هستند.

‫ ‫ ‫ ‫ پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره ‬ ‫کند‪« .‬اسلحه داری؟» مأمور امنیتی پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره می‌گوید نه‪.‬‬ ‫«عیبی ندارد‪ .‬همین‌جا بمان‪».‬‬ پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره ‫پچ‌پچ می‌کنند‪ .‬به مدیر دستور می‌دهند پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره در بزند‪ ،‬درحالی‌که آن سه نفر‬ پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره ‫ــ سا ُوی‪ ،‬پلیس و مأمور پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره امنیتی ــ به دیوار کناری چسبیده‌اند‪

پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره

ارتباط با ما

... دانلود ...

عنوان محصول: پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره

پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره در 33 صفحه ورد قابل ویرایش

- 1 مقدمه :

کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود.

همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کمپوت و دیگر تولیدات خانگی از این دسته می شد. البته امروزه این رقم به 30 درصد کاهش یافته است و در بیشتر موارد، به جای کمپوت از نوشیدنی چای به همراه لیمو استفاده می کنند (مردمان لهستان عادت دارند که چای را نه تنها بعد از غذا، بلکه همراه با غذا هم مصرف کنند). البته کسی نمی تواند کمپوت را در رستوران ها یا سوپر مارکت های کشور لهستان پیدا کند، چون مردم این کشور، کمپوت را نوعی نوشیدنی خانگی به حساب می آورند که باید در خانه تهیه شود. امروزه در این کشور، استفاده از کمپوت و چای به جای انواع آب میوه رایج شده است.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید کمپوت کنسانتره

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کمپوت کنسانتره می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 12 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب پرتقال، عصاره میوه درخت پرتقال می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست. هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، 100 درصد خالص هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند. کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آب میوه تهیه می کنند. این نوع آب میوه ها به دلیل داشتن شکر، تنها انرژی زا بوده و معمولاً خواص زیادی ندارند. اما آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.

اغلب افراد سعی می کنند که در وعده ی صبحانه، یک لیوان آب میوه تازه بنوشند تا ویتامین های مورد نیاز بدنشان در طول روز تامین شود.

کنسانتره

آب میوه می تواند به حالت کنسانتره (یا غلیظ شده) موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل می شود. فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می کنند.

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های تولیدی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تكمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .

3- تكمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یك ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات كارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1- اشخاص حقیقی

- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی كشور

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از محل تولید کمپوت کنسانتره

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید کمپوت کنسانتره به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تولید نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

👇محصولات مشابه با پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره👇

پروژه کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو (با ظرفیت 1000 تن در سال) پروژه کارآفرینی تولید خوراک دام و طیور (به ظرفیت تولید 15000 تن در سال ) پروژه کارآفرینی تولید غذای کودک (ظرفیت تولید 500 تن ) پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام پروژه کارآفرینی تولید پفک نمکی پروژه کارآفرینی تولید کاغذ پروژه کارآفرینی تولید سویا پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

👇محصولات تصادفی👇

گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شبکه بهداشت و درمان اقتصاد مقاومتی، راهبردها و راهکارها مطالعه ای در چندوچون محیط كار در مراكز تولیدی و صنعتی محیط كار و انسان بهره ور جزوه آموزشی طراحی ، تولید و کاربرد مواد آموزشی پلان مجتمع تفریحی مجهز اجاره اهرمی جزوه راهنمای طراحی معماری، آزمون نظام مهندسی وِیژه اسفندماه 95 مزایای استفاده از اعتبارات اسنادی تحقیق بررسی كاربرد الكترونیك قدرت، مدارهای برشگر چرخان گذر بین مد پیوسته و ناپیوسته گزارش كارآموزی در شركت مترآب پاورپوینت بررسی سلجوقیان پاورپوینت آشنایی با قوانین دیوان عدالت اداری پاورپوینت نور آینه عدسی به همراه فایل Word 49 اسلاید دانلود کارآفرینی پرورش قارچ 21 ص

👇کلمات کلیدی👇

پروژه کارافرینی تولید کمپوت کنسانتره;طرح توجیهی تولید کمپوت کنسانتره;کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره;دانلود پروژه تولید کمپوت کنسانتره;دانلود کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره;طرح توجیه فنی تولید کمپوت کنسانتره;توجیه اقتصادی تولید کمپوت کنسانتره;تولید کمپوت کنسانتره;تولید; کمپوت; کنسانتره